Dit jaar

“Corona is een crisis die moeilijk te voorspellen was, maar een gróte impact heeft,” zei wethouder Sjaak van den Berg (Noordwijk) bij de Finale in 2020. “CO2, opwarming van de aarde, grondstoffenschaarste, vergrijzing hebben ook een grote impact. Gelukkig zijn die wel makkelijk te voorspellen: die liggen gewoon weer op de loer wanneer wij straks corona onder de knie hebben.”

De Avond van de Duurzaamheid – 21 oktober

Op 21 oktober 2021 hopen wij voor het eerst in een jaar weer bij elkaar te komen. Dan maken wij de balans op van tien jaar Duurzaamheidsprijs en kondigen wij de competitie van 2022 aan.

In tien jaar hebben ondernemers in de streek grote stappen gemaakt. Maar als echte ondernemers hebben zij ook weer plannen voor de toekomst: voor hun eigen bedrijfsvoering en voor de streek. (De winnaars hebben daar de afgelopen maanden in interviews over verteld.)

Op 21 oktober komen vooruitgang op het gebied van duurzaamheid, nieuwe ambities en uitdagingen voor de streek aan bod in een gevarieerd programma. Álle ondernemers uit de streek zijn daarvoor van harte uitgenodigd. Meld u aan met het formulier op deze pagina.

Programma van de Avond

De Avond van de Duurzaamheid gaat als vanouds over Mens, Milieu, Maatschappij en Streekinnovatie. Dit zijn de vragen die wij gaan behandelen:

MensZijn er genoeg opleidingen in de regio? Hoe houden wij talentvolle, ambitieuze jongeren vast?
MilieuDekt ‘duurzaam’ nog de lading, of gaat het om circulariteit? Hoever zijn wij met de energietransitie?
MaatschappijKunnen ondernemers onderling wel kennis delen? Werken overheid en ondernemers slim genoeg samen?
StreekinnovatieMet welke projecten gaan wij vooral de streek vooruit helpen?

Vanaf 19.00 bent u welkom, het programma start om 19.30. Rond 21.30 sluiten wij weer af.