De promotors

De promotors

‘Mens’, ‘Milieu’, ‘Maatschappij’ en Innovatie zijn de duurzaamheidskenmerken van de competitie in de Duin- & Bollenstreek. Ondernemers moet zich hierop onderscheiden om in aanmerking te komen voor de prijs. Drie bedrijven uit de streek bieden hun expertise om deelnemers hier verder mee te helpen. De bedrijven die het ‘promotorschap’ op zich nemen zijn EE Care, Provalu en Rabobank Bollenstreek.

Drie ‘promotors’

EE Care uit Voorhout is specialist op het gebied van energiebesparing én duurzame energie.

Provalu (v.h. Maregroep) uit Voorhout is het re- integratiebedrijf voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de Kust-, Duin- en Bollenstreek. Dit door het beste uit mensen  te halen door ontwikkeling, werk en re- integratie.

Rabobank is dé financiële dienstverlener met oog voor duurzaam geld verdienen. De Rabobank steunt sociaaleconomische ontwikkelingen in de regio.

Rabobank Bollenstreek is een betrokken partner van de Duurzaamheidsprijs Bollenstreek. De specialisten van de Rabobank zijn beschikbaar als sparringpartner voor uw plannen of uw vragen met betrekking tot ondersteuning van uw dagelijkse business.

Wilt u een aanvraag doen voor een bijdrage aan uw duurzaamheidsproject vanuit het Rabobank Bollenstreek Duurzaamheidsfonds? Kijk voor meer informatie over het duurzaamheidsfonds op http://rabo.nl/bollenstreek/duurzaamheidsfonds

Contact

Vertegenwoordigers van de promotors nemen zelf contact op met de deelnemers. Wilt u hen voor zijn, dan kunt u hen bereiken op:

Promotor People – MareGroep: Rinco Knoop, 0252 262 101

Promotor Planet – EE Care: Nick Warmerdam, 088 – 3322 777

Promotor Profit – Rabobank Bollenstreek, René Roumen, 0610 336 094