Company2Wear

Company2Wear verkoopt bedrijfskleding, maar recyclet het ook. “Wij zetten bij klanten recycleboxen neer en zorgen dat die kleding terecht komt bij organisaties die voor hergebruik ervan zorgen. Wij willen voor onze klanten, partners en leveranciers uitstralen dat wij innovatief zijn op het gebied van duurzaamheid.”

Het bedrijf kiest ervoor om alleen samen te werken met leveranciers die voldoen aan WRAP. Dit is een onafhankelijke non-profit organisatie die fabrieken en productieketens certificeert op basis van legale, humane en ethische criteria. En met leveranciers die gecertificeerd zijn volgens OEKO-Tex en voldoen aan het Fair Trade certificaat. Leverancier Cottover voldoet zelfs aan het certificaat ‘GOTS’ (global organic textile).

“Daarnaast gaan wij altijd het gesprek aan met onze klanten & leveranciers om zo min mogelijk transportbeweging te hebben (bundelen van bestellingen, minder gebruik van plastic en recyclen van bedrijfskleding). Het recyclen van bedrijfskleding faciliteren wij bij iedere klant indien akkoord.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.