Competitie 2020 vernieuwd van start

Soms zijn ondernemers goed in het één, soms in het ander. Daarom reiken wij dit jaar drie Duurzaamheidsprijzen Duin- & Bollenstreek uit: één voor iedere categorie Mens, Milieu en Maatschappij.

Afgelopen dinsdag ontvingen 6.149 ondernemers in de Duin- & Bollenstreek de uitnodiging voor het vriendelijkste ondernemersevenement van de streek. Vorige week kondigden wij dat al bij BOBizzNizz aan. En bij vele ondernemersverenigingen herhalen wij dat nog eens ‘live’ en op hun sites.

Mens, Milieu en Maatschappij

Duurzaam ondernemen is gericht op winstgevendheid van uw bedrijf met oog voor Mens, Milieu en Maatschappij. Ondernemers zijn soms een beetje beter in het één, soms in het ander. Dat zien wij ieder jaar bij de kandidaten voor de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek.

Daarom gaan wij in 2020 drie prijzen uitreiken: voor de ondernemers met de beste werkwijze – of het beste idee – op het gebied van Mens, Milieu of Maatschappij.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het vriendelijkste ondernemers-evenement in de streek. U kunt velen laten zien wat uw idee voor duurzaam ondernemerschap inhoudt. U zult ervaringen opdoen van anderen. En wie weet eindigt u in het rijtje winnaars.

Meld u hier aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.