Duurzame bedrijven melden zich aan

De eerste bedrijven uit de streek meldden zich inmiddels voor de Duurzaamheidsprijs 2018. En dat is nu al een mooie mix van groot en klein, van traditioneel tot onverwacht. Ook u kunt zich met uw bedrijf inschrijven.

Duurzaam werken is een blijvertje. Het is goed voor de planeet, goed voor de mensen en vele (MKB-)bedrijven kunnen er goed aan verdienen. Met de Duurzaamheidsprijs willen de deelnemende gemeenten zulk duurzaam werken belonen. Met een hoofdprijs van € 2.500. En een aanmoedigingsprijs van € 1.000 voor de winnaars van de Voorronde op 15 maart.

 

Inschrijving open

Tot 23 februari kunt u zich met uw bedrijf inschrijven voor deelname aan de competitie. En kijk dan meteen op de site welke bedrijven zich nu al hebben aangemeld en welke bedrijven de prijs in voorgaande jaren wonnen. Dat is gezelschap waar u zo maar bij zou kunne horen.

 

www.duurzaamheidsprijsbollenstreek.nl

Op de site vindt u ook de weg naar maatregelen waarmee gemeenten, provincie en het Rijk duurzaam werken willen en kunnen ondersteunen. De op de site vermelde bedrijvencontactfunctionarissen in uw gemeente helpen u graag verder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.