Indoorvolkstuin bloeit

“Het heeft zo moeten zijn”, Gerardo van Egmond is tevreden met wat hem de afgelopen jaren overkomen is. Met zijn anjerkwekerij kon hij aan het Kanaalpad niet verder groeien en de gemeente had voor woningbouw zijn oog laten vallen op de grond. “Hoewel die plannen de ijskast in gingen door de woningbouwcrisis kon ik niet investeren in een toekomst als kwekerij.” Het was het moment dat hij besloot zijn kas te veranderen tot Indoorvolkstuin.

“De Indoorvolkstuin bloeit, bijna alle plekjes zijn bezet. Daarnaast telen wij hier nog een beetje groente en fruit, die kunnen bezoekers zelf komen plukken. Wij hebben een webwinkel – www.gezondergroen.nl – voor  versproducten en wij verhuren de ruimte aan belangstellenden.”
En alles is volledig biologisch verantwoord. Niets wordt chemisch bespoten en de producten in de winkel zijn biologisch.

Gerardo is blij met de verandering. “Het contact met mensen is het mooist. Het is een kleine gemeenschap geworden en wij werken allemaal aan duurzame, verantwoorde producten. Onze winkelklanten zijn nieuwsgierig en voor mensen uit de omgeving zijn wij een leuk uitje.”

Publieksprijs 2018

Zijn enthousiaste verhaal leverde hem tijdens de Voorronde van de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek op 15 maart 2018 de Publieksprijs op.

 

www.indoorvolkstuin.com

Kanaalpad Noord West 1, Rijnsburg
0610 268 657

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.