Radisson Blu Palace Hotel vraagt hotelgasten te gaan strandjutten

Winnaar van de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek 2015 vraagt zijn gasten om te helpen bij het schoonhouden van het strand. Gasten kunnen een papieren tasje meekrijgen om tijdens een strandwandeling afval in te ‘jutten’.
In ruil voor het afval krijgen de gasten een drankje aangeboden.

André Aaij, general manager van het hotel, over deze actie; “Wij zijn als hotel veel bezig met het milieu en integreren dit zoveel mogelijk in onze werkwijze. Niet voor niets hebben wij een gouden Green Key certificaat. Daar zijn we trots op”. Door middel van de Standjuttersactie probeert het hotel de gasten te enthousiasmeren om te helpen het strand schoon te maken en te houden.

“Afgelopen mei zijn we met een groep collega’s het strand afvalvrij gaan maken. Met ruim 15 medewerkers zijn we het strand opgegaan met papierprikkers en grijpers. Dit resulteerde in vele vuilniszakken vol afval. Het lijkt ons fantastisch als de hotelgast, als ze toch gaan wandelen, ook het afval dat ze tegenkomen verzamelt en meeneemt naar het hotel. Hoe simpel kan het zijn?! Wij zorgen dat het afval goed gescheiden en weggegooid wordt. Als dank voor het ‘volle tasje’ bieden wij onze gasten graag iets aan en nodigen wij ze uit voor een drankje in Dunes”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.