‘Skiliften voor de streek’

“Ik zou het heel erg slim vinden om drie grote skiliften te plaatsen.” Het is het nieuwste idee van Edwin de Beukelaar, eigenaar van Strandplaats Nederzandt. “Van grote parkeerplaatsen in de streek tot aan het strand, zo los je files naar het strand op.”

“Dat is niet alleen een goed idee voor bereikbaarheid, maar ook voor de aantrekkelijkheid van de streek én de beleving van de natuur én voor schone lucht in de streek.” Het is het soort ‘groot denken’ waarmee De Beukelaar graag creatieve plannen aanzwengelt.

Groengas auto’s liep niet helemaal goed af

Strandplaats Nederzandt won de Duurzaamheidsprijs in 2013 – onder meer – voor het in gebruik nemen van vijf groengas-auto’s. “Wij vonden het leuk om te kunnen zeggen dat ons eigen personeel ‘op afval’ reed. Helaas stopte onze leverancier met het groene gas en kregen wij een naheffing van de fiscus voor de waarde van het autogebruik als personeelsbeloning .”

Het zijn – vervelende – kleinigheden die De Beukelaar niet weerhouden telkens wat nieuws te proberen. “Vele dingen pakken namelijk wel goed uit.”

Bekijk het hele interview op de Winnaars-pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.