Uitnodiging: praat mee over duurzaamheid in de gemeente Katwijk

De gemeente Katwijk stelt een nieuwe duurzaamheidsagenda 2020 op. U bent van harte uitgenodigd daarover te komen meepraten. Op dinsdag 26 en woensdag 27 houdt de gemeente daarvoor twee interactieve sessies.

Meld u aan via duurzaam@katwijk.nl om mee te praten.

Katwijk verduurzaamt, met en voor haar bewoners, bedrijven en bezoekers. Een duurzaam Katwijk is toekomstbestendig, gezond en leefbaar voor iedereen. De gemeente Katwijk wil duurzaamheid een stevigere plek geven binnen de organisatie. Duurzaamheid is dan ook benoemd tot één van de vijf strategische opgaven binnen de gemeente. Er wordt daarom gewerkt aan een nieuwe strategische duurzaamheidsagenda voor 2020 om een doorkijk te geven naar de kansen en mogelijkheden in en voor een duurzaam Katwijk.

Interactieve sessie
Tijdens de interactieve sessies kunt u in gesprek gaan met onder anderen Katwijkse ondernemers, partijen die in Katwijk bezig zijn op het gebied van duurzaamheid, bewoners, verenigingen en overige organisaties over de vier thema’s waarin de duurzaamheidsagenda is opgedeeld: circulaire economie, energie, duurzame mobiliteit en klimaatbestendige leefomgeving. Bent u zelf bijvoorbeeld al bezig met duurzaamheid, en in welk opzicht? Welke ondersteuning heeft u hierbij nodig? Of heeft u tips waarmee u anderen kunt helpen? Dan nodigen we u graag uit om mee te doen met een van de interactieve sessies. U kunt zich aanmelden door uw naam (en eventueel een naam van een introducé) en uw voorkeursdag te mailen naar duurzaam@katwijk.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.