Waar komt de Duurzaamheidsprijs dit jaar terecht?

De eerste Duurzaamheidsprijs Bollenstreek – zo heette die toen nog – werd in 2009 uitgereikt aan Frank Brouwer van Brouwer Installatiebedrijf in Hillegom. Daarna reisde de prijs naar Lisse, kwam twee keer naar Noordwijk, drie keer naar Noordwijkerhout en de laatste twee keer naar Katwijk.
Waar komt hij dit jaar terecht?

Kijk voor de echte interactieve kaart hier.

Op 4 en 11 april vindt de Voorronde van de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek plaats. Dit jaar twee bijeenkomsten, zodat alle deelnemers de kans krijgen zich te presenteren voor de jury en het publiek.

Wilt u de Voorronde bijwonen? Meld u dan hier aan.

Een echte streekcompetitie

De zesentwintig deelnemers zijn mooi verdeeld over de hele streek: vier uit Hillegom, vijf uit Katwijk, vijf uit Lisse, zeven uit Noordwijk-Noordwijkerhout en weer vijf uit Teylingen.

Eindelijk weer eens naar Hillegom?

In 2009 kwam de eerste Duurzaamheidsprijs in Hillegom terecht. De Hillegomse kandidaten dit jaar zijn de Meerlanden, vestiging Hillegom, Hoveniersbedrijf De Rooij, De Groene Bollenschuur en Kwekerij René Zijerveld. Haalt een van hen hem eindelijk weer eens terug?

Voor de derde keer op rij naar Katwijk?

Vrijwilligersproject Haringrock, zorgbedrijven DSV|Verzorgd Leven en Herberg Welgelegen, Alutech en Jelles Carcenter komen voor Katwijk in het strijdperk. Scoort een van hen de hattrick?

Lang niet meer in Lisse

Sinds 2010 is de Duurzaamheidsprijs niet meer in Lisse geweest. Tijd voor Lemon Hill, Stairz traprenovatie, Jx4, Bouwbedrijf Van der Hulst en Zonneflex om daar verandering in aan te brengen.

Weer een keer naar het nieuwe Noordwijk?

Noordwijk en Noordwijkerhout samen hebben de Duurzaamheidsprijs het vaakst naar zich toegetrokken: samen wel vijf keer. En ze brengen dit jaar ook de meeste deelnemers in de competitie. Music All-In, JUDITHvanvliet, Tespelduyn, SKM Bouwbedrijf, Glas Groenvoorziening, Crosspoint Offices en Grand Hotel Huis ter Duin zouden misschien eerst hun eigen Voorronde moeten houden . . . ?

Of wordt dit het jaar van Teylingen?

Had u het gezien? De Duurzaamheidsprijs viel nog nooit in Teylingen. Gaan Vishandel De Klok, Van Kesteren Schilders, Hoek hoveniers, Ekomenu of Lakenvelder Boerderij Boterhuispolder daar dit jaar verandering in aanbrengen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.