Nieuw! Specialisten ondersteunen deelnemers Duurzaamheidsprijs

‘People’, ‘Planet’, Profit’ en Innovatie zijn de duurzaamheidskenmerken van de competitie in de Duin- & Bollenstreek. Ondernemers moet zich op deze punten onderscheiden om in aanmerking te komen voor de prijs.

(zie ook ‘De Promotors’)

Álle deelnemers hebben er baat bij om niet alleen op deze aspecten beoordeeld te worden, maar ook om nadere ondersteuning te krijgen bij deze onderwerpen.

Daarom hebben wij drie – op deze terreinen gespecialiseerde bedrijven – gevraagd of zij alle deelnemers willen ondersteunen. Wij noemen hen ‘de Promotors’.

Drie promotors

EE Care uit Voorhout is specialist op het gebied van energiebesparing én duurzame energie. Maregroep uit Voorhout is het re- integratiebedrijf voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de Kust-, Duin- en Bollenstreek. Dit door het beste uit mensen  te halen door ontwikkeling, werk en re- integratie. Rabobank is dé financiële dienstverlener met oog voor duurzaam geld verdienen. De Rabobank steunt sociaaleconomische ontwikkelingen in de regio.

De promotors van Planet, People en Pofit.

Vertegenwoordigers van deze drie bedrijven zullen contact opnemen met alle deelnemers voor een adviesgesprek over het onderwerp van hun specialisme. Uiteraard vrijblijvend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.