Ondernemersavond: innovatie, duurzaam en energie – 27 juni, Teylingen

Brigitte Kool en Andrea van de Graaf van Meermaker Teylingen nodigen uit:

donderdag 27 juni, van 18.15 tot 21.00
Plaats: Greenib Business Park Warmond (exacte locatie volgt)
Inloop 17:30 (verse soep en broodjes)
Bijeenkomst 18:15-20:15
Netwerken/borrel 20:15-21:00

Binnenkort gaat de landelijke informatieplicht voor energiebesparing in. Wat betekent dat voor jouw bedrijf? Een ondernemer vertelt welke energiebesparende maatregelen hij heeft genomen, waarom en hoe makkelijk het is om te voldoen aan de informatieplicht. Er is gelegenheid voor vragen hierover aan de Omgevingsdienst en aan een bedrijf dat je kan helpen met het implementeren van energie (-en geld) besparende maatregelen én met invullen van de informatieplicht.

Tijdens deze avond maak je kennis met Meermaker, het duurzame investeringsfonds van gemeente Teylingen. Meermaker kan innovatieve, duurzame en/of circulaire projecten een zet geven. Door advies, financiering of door te verbinden met partners uit de regio. Meermaker laat aansprekende voorbeelden uit de regio zien om anderen te inspireren. Denk aan duurzame mobiliteit, collectieve energie-opwekking en circulaire toepassingen.

Als kers op de taart zal Yvonne van der Hulst van het gelijknamige innovatieve bouwbedrijf vertellen over het proces en de voordelen om als een van de eerste in Nederland ‘plus op de meter’ woningen te bouwen, woningen die geen energie gebruiken, maar leveren. En dat zonder gewone energieleverancier! De vraag is groter dan het aanbod; Yvonne moet loten onder potentiële kopers.

Deze avond benutten we ook om met elkaar in gesprek te gaan over de mogelijkheden die u als ondernemer ziet op het vlak van bijvoorbeeld zelf energie opwekkende met de zon of uit de bodem, duurzame mobiliteit in de regio, verrassende samenwerkingen en gebruik en inzet van reststromen (afval). Experts zijn aanwezig om vragen direct te beantwoorden.

De avond vind plaats op het bedrijvenpark van Greenib. Na aanmelding – hier – ontvangt u van onze de exacte locatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.