Wie volgt Sebastiaan Bos op?

Vorig jaar overtuigde Sebastiaan Bos (2e van rechts) de jury van de Duurzaamheidsprijs het meest. Op 10 oktober kreeg hij de prijs uitgereikt “vooral door het consequent inspelen op puur biologische producten en door hun inzet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.” Welke ondernemer uit de Duin- & Bollenstreek neemt dit jaar het stokje van hem over?

Wij streven allemaal naar een duurzamere economie. Daar bent u als ondernemer bewust – soms onbewust – mee bezig. U innoveert door beter om te gaan met mensen, slimmer om te gaan met grondstoffen en zuiniger om te gaan met energie. Dat vinden wij bewonderenswaardig. En daarom reiken wij jaarlijks de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek uit aan de onderneming die dat het beste doet.

Wilt u kans maken op de prijs? Schrijf u dan hier in voor de wedstrijd. Vindt u dat een andere ondernemer de prijs verdient? Draag hem of haar dan aan ons voor.

De Duurzaamheidswethouders van Hillegom, Lisse, Teylingen, Noordwijk en Katwijk nodigen u van harte uit om deel te nemen. Omdat duurzaam werken erkenning verdient. En omdat zij ondernemers graag willen helpen hun plannen mogelijk te maken.

De sluitingsdatum voor aanmelding is 14 maart 2019.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.