deBloemist.nl werkt samen met De Groene Cirkel

Thomas Clavaux van deBloemist.nl gaat kwekerij De Groene Cirkel ondersteunen met materialen en donatie van producten. De kwekerij zal biologisch geteelde bloemenaan deBloemist.nl leveren.

“Omdat het lastig is om bij deBloemist.nl mensen met een afstand tot arbeidsmarkt binnen het bedrijf een kans te geven hebben wij gezocht naar een samenwerking met een sociaal project. Meerdere projecten zijn bezocht of er is contact mee geweest. Eén project is daarbij direct opgevallen. Bij ons bezoek aan dit project viel ons direct de goede sfeer op en het enthousiasme van de medewerkers. De samenwerking met kwekerij De Groene Cirkel was voor ons een logische keuze. De samenwerkingswens is namelijk wederzijds, beide partijen kunnen een aanvulling zijn voor elkaar.”

Nabij kasteel ‘Endegeest’ in Oegstgeest ligt kwekerij De Groene Cirkel. De kwekerij dient steeds meer als re-integratieproject naast de dagbesteding, middels professionele begeleiding.

Kwekerij De Groene Cirkel is een kwekerij waarbij de deelnemers uit de hele regio o.a. via de UWV, Gemeente of GGZ een zinvolle dagbesteding vinden of werken aan arbeidsre-integratie. Ook vrijwilligers nemen deel aan het project. In overleg met betrokkenen verdeelt de leiding de verschillende werkzaamheden zodat een ieder naar wens kan werken.

Ook de Finale bijwonen? Dat kan

Ondernemers en belangstellenden zijn welkom om de Finale bij te wonen. Behalve de Finalisten en deelnemers van dit jaar vertellen ook andere ondernemers over hun duurzame werk of plannen. “Er is, zoals altijd, genoeg te vertellen. Ondernemers zijn nooit klaar met duurzaam – met oog voor Mens, Milieu en Maatschappij – werken.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.